Intrebari frecvente:

La ce varsta se pot incepe lectiile de canto?

Copiii pot incepe lectiile de canto de la varsta de 4 sau 5 ani, in conditii normale de dezvoltare (anatomic, intelect, putere de concentrare, memorie, atentie). O limita superioara nu exista.

Pot incepe lectii de canto daca nu am unde exersa?

Da, puteti incepe primele lectii, dar curand veti descoperi necesitatea unui spatiu propriu pentru a exersa, daca va doriti cu adevarat sa progresati.

Unde se tin Cursurile de Canto?

Sediul nostru este in Str. Diligentei, Nr. 7, sector 3 (zona Piata Alba-Iulia, Bd. Decebal)

Cum ma pot inscrie la cursurile de canto?

Pentru a va inscrie la cursurile noastre de canto, ne puteti trimite un mesaj cu datele dvs. de contact prin intermediul formularului online de la sectiunea contact de pe acest site sau ne puteti suna direct la numarul de telefon: 0736 577 110. Lectiile se vor programa in prealabil.

Ce trebuie sa aduc la prima lectie?

Un caiet de muzica, un creion si mult entuziasm.

Responsabil de climatul muzical

Obiectivul principal al scolii de muzica consta in cultivarea respectului pentru valorile reale.

Un al doilea obiectiv este descoperirea si dezvoltarea corecta a metodelor pentru fiecare dintre cursantii inscrisi, astfel incat sa isi poata dezvolta abilitatile muzicale intr-un mod propriu, placut si util.

Un alt obiectiv fundamental il constituie “descoperirea valorilor umane” prin intermediul muzicii. Profesorii nostri cauta frumusetea launtrica si talentul fiecarui elev in parte, transformand aceasta abordare intr-o regula de aur.

Deschiderea catre un orizont inca neaproximat.

Instrumente noi si performante

˝La KAWAI, pianul este ridicat la o forma de arta. Cautarea excelentei este o parte integranta a fiecarui pian KAWAI. Fiecare pian este produs manual individual din cele mai fine materiale. Nu este loc pentru compromisuri în construirea sa, din moment ce performanta este mai presus de tot...˝ - sursa: Kawai.ro